un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

Vasul prosperitatii, abundentei sau bogatiei in feng shui

Ce este, la ce foloseste si cum sa ne facem propriul vas feng shui.

Vasul abundentei, prosperitatii sau bogatiei este unul dintre cele mai vechi elemente feng shui, aduse din China straveche iar crearea propriului vas este inca o traditie pastrata si in zilele noastre. La ce foloseste: In feng shui vasul abundentei este folosit pentru a atrage prosperitatea, sanatatea si puterea in propriul camin.

Cum sa ne facem propriul vas al prosperitatii, abundentei sau bogatiei:

Lucruri de care avem nevoie:

vasul bogatiei feng shui

1. Un vas. Bogatia este reprezentata prin numarul 8 si are ca si element Apa. Tinand cont de aceste lucruri trebuie sa alegem un vas care sa aiba capac, culorile apei albastru, negru + culorile metalului care cresc apa gri sau alb. Ca si forma putem opta pentru forme rotunde, ovale sau circulare, ondulate.Pentru forma cea mai buna alegere vezi in foto.

2. Avem nevoie de obiecte personale care sa trezeasca in noi ideea de bogatie. Sunt foarte bune obiectele feng shui ca: monezile chinezesti, bijuterii, un Budha care rade

3. Putin pamant fertil luat dintr-o gradina bogata (nu uitati sa cereti voie) care sa reprezinte baza vasului.

4. Cateva castronase cu grane ca: orez, porumb etc.

5. 5 bucati de material care reprezinta ciclul constructiv puse exact in ordinea urmatoare: material albastru= APA, material verde sau maro= LEMN, material rosu= FOC, material crem= PAMANT, material alb, gri sau gri metalizat= METAL, explicatie ciclul constructiv: Apa creste lemnul, lemnul creste focul, focul creste pamantul, pamantul creste metalul creste apa si totul se repeta la infinitt.