un pic altfel un pic feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Acasă    |   Înregistrează Cont    |    Intră

Vasul prosperitatii, abundentei sau bogatiei in feng shui

Ce este, la ce foloseste si cum sa ne facem propriul vas feng shui. Vasul abundentei, prosperitatii sau bogatiei este unul dintre cele mai vechi elemente feng shui, aduse din China straveche iar crearea propriului vas este inca o traditie pastrata si in zilele noastre. La ce foloseste: In feng shui vasul abundentei este folosit pentru a atrage prosperitatea, sanatatea si puterea in propriul camin.

Cum sa ne facem propriul vas al prosperitatii, abundentei sau bogatiei:

Lucruri de care avem nevoie:

1. Un vas. Bogatia este reprezentata prin numarul 8 si are ca si element Apa. Tinand cont de aceste lucruri trebuie sa alegem un vas care sa aiba capac, culorile apei albastru, negru + culorile metalului care cresc apa gri sau alb. Ca si forma putem opta pentru forme rotunde, ovale sau circulare, ondulate.Pentru forma cea mai buna alegere vezi in foto.

2. Avem nevoie de obiecte personale care sa trezeasca in noi ideea de bogatie. Sunt foarte bune obiectele feng shui ca: monezile chinezesti, bijuterii, un Budha care rade

3. Putin pamant fertil luat dintr-o gradina bogata (nu uitati sa cereti voie) care sa reprezinte baza vasului.

4. Cateva castronase cu grane ca: orez, porumb etc.

5. 5 bucati de material care reprezinta ciclul constructiv puse exact in ordinea urmatoare: material albastru= APA, material verde sau maro= LEMN, material rosu= FOC, material crem= PAMANT, material alb, gri sau gri metalizat= METAL, explicatie ciclul constructiv: Apa creste lemnul, lemnul creste focul, focul creste pamantul, pamantul creste metalul creste apa si totul se repeta la infinitt.

Umplerea propriu zisa a vasului:

1.In primul rand trebuie sa ne concentram gandurile pentru a atrage bogatia. Facem acest lucru incercand cu mainile pe vasul gol sa-l incarcam cu energiile noastre pozitive, cu dorintele noastre si cu tot ce este necesar sa atraga prosperitatea, sanatatea, puterea, abundenta, bogatia.

2. Turnam stratul de pamant in vas.

3. Turnam granele in vas.

4. Punem obiectele personale cate una odata;

5. Amplasam fiecare bucata de material in parte exact in ordinea descrisa la pasul 5 sus peste gura vasului;

6. Legam materialele in jurul gurii vasului cu o sfoara fie de culoare crem fie impletita cu toate cele 5 culori: crem, albastru, verde, rosu, gri.

7. Punem capacul;

De tinut cont:

1. Vasul nu se curata niciodata pe interior si nici nu i se scoate capacul.

2. Vasul abundentei, prosperitatii sau bogatiei nu este creat pentru a fi pus la vedere in prim plan.

3. Poti avea mai mult decat doar un vas.

4. Locurile unde poate fi amplasat sunt: Sud-Est, Directia proprie a bogatiei sau in orice loc unde este prezenta steaua anuala a bogatiei #8;

5. Puteti cumpara vasul abundentei de aici !