un pic altfel un pic feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Acasă    |   Înregistrează Cont    |    Intră

Stelele montane și de apă și cum să determinăm o casă norocoasă

Află ce sunt stelele montane și de apă, care sunt stelele norocoase și când o casă este norocoasă din punct de vedere Feng Shui !

Ce sunt stelele montane și de apă

Stelele montane simbolizează muntele, pământul și sunt stele care aduc relații minunate, noroc și sănătate din plin când nu sunt provocatoare.
Stelele de apă simbolizează apa, sunt stele care aduc noroc și bogăție când nu sunt provocatoare.
Când sunt stele provocatoare aduc ghinion, sănătate precară, relații dezastruoase și pieredri de avere.

Avem numerele de la 1 la 9. Numerele sunt defapt tipuri de Chi. Fiecare număr are atribuit un element din natură și este Bun sau Rău.
Avem Stelele montane M si cele de apă A.
stele montane si de apa feng shui 1: Apă (BUN)
2: Pământ (RĂU)
3: Lemn (RĂU)
4: Lemn (BUN)
5: Pământ (RĂU)
6: Metal (BUN)
7: Metal (RĂU)
8: Pământ (BUN)
9: Foc (BUN)

Locația numerelor se schimbă în fiecare perioada. Deaceea este atât de important anul construcției casei. În funcție de anul casei descoperim peioada casei respectiv poziționarea stelelor montane și de apă din acea perioadă. Pentru fiecare casă în parte aceste stele sunt statornice adică nu se schimbă în timp !! Vezi perioada casei tale !

Stelele montane și de apă fac parte din Școala Stelelor Zburătoare și reprezintă interesul principal al practicienilor cu experiență în vederea determinării locului de apă și de munte de bun augur în case și clădiri.

Casă norocoasă

Pentru a determina o casă norocoasă zonele principale unde trebuie să căutăm sunt Spiritul Direct aflat în dreptul ușii de la intrare și Spiritul Indirect aflat în spatele casei.

Pentru ca o stea montană să fie norocoasă aceasta trebuie să aibă numărul 8 și să fie localizată în zona Spiritului Direct sau Indirect.

Când steaua montană cu numărul 8 se află în zona Spiritului Indirect în partea din spate a casei, este semn bun iar casa poate fi catalogată ca și casă norocoasă, familia ta se va bucura de relații armonioase. Armonia casei determină relațiile dinre soți, copii, frați și prieteni și aduce veselie rezidenților. În plus, există un aer general, pătrunzător de sănătate bună . Norocul este preamărit în această casă dacă în zona stelei montane norocoase se găsește o broască țestoasă sau un zid din cărămidă. Un mic deal în curtea din spate + câteva pietre și bolovani pot atrage un Chi Bun în casă.

Când steaua montană cu numărul 8 se află în zona Spiritului Direct adică în fața casei în zona ușii de la intrare, incă poate aduce noroc dar trebuie să avem grija să nu o supra activăm !! O stea montană activată în fața ușii de la intrare poate fi considerată drept obstacol. Este mult mai dificil să activăm o stea montană de bun augur în față decât în spate. Soluția ar fi să folosim imagini cu munți sau cristale scluptate în formă de munți. Acestea acționează ca un stimulent pentru a debloca energia stelei de munte norocoasă.

Când ambele stele norocoase numărul 8 și de munte și de apă se află în față este și mai dificil de găsit o soluție. Dacă am activa steaua de apă am crea probleme pentru steaua de munte și viceversa. Soluția ar fi să construim o fântână mică cu cascadă care cuprinde atât piatră cât și apă. Apa trebuie să curgă țnspre casă iar poziția corectă este în stânga ușii de la intrare cum privim din interior.

Când ambele stele norocoase numărul 8 și de munte și de apă se află în spate este de bun augur. Norocosul 8. Și aici ne lovim de dilema de mai sus. Soluția este la fel și constă în construirea unei căderi de apă, însă lucrurile trebuie privite altfel. De data aceasta avem nevoie de un munte mai impunător pe care să curgă apa. Caderea apei nu trebuie să fie îndreptată spre ușa de la intrare.

Concluzie

Stelele montane norocoase sunt doar cele cu numărul 8 și sunt activate cu elemente de pământ, bolovani sau cristale. Forme pătrate culori bronz, culoarea pielii, crem.

Stelele de Apă norocoase sunt doar cele cu numărul 8 și sunt activate prin activitate, prin apă care curge de exemplu o fântână, o cascadă. Forme circulare, ondulate culori albastru negru. Materiale lucioase, sticlă, porțelan etc.

De ce numărul 8 ? 8 = infinit , abundență , succes în afaceri. S-ar putea să te intereseze și stelele anuale zburătoare !