un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Remedii Feng Shui pentru zonele afectate negativ în 2017

Regula generală este să păstrăm liniștea și să evităm renovările în zonele afectate negativ în 2017. 2017 este anul Cocoșului de Foc , anul nou lunar începe pe 28 Ianuarie 2017 iar remediile feng shui detaliate mai jos trebuie plasate până la data de 04 Februarie 2017 (anul nou solar).

stele zburatoare 2017

Zona de Nord Vest - Eliminarea energiei slăbite

Și această zonă are nevoie de calm în 2017. Este gazda stelei 2 steaua neagră care provoacă probleme de sănătate și dezastru, element Pământ.

Remedii pentru neutralizarea stelei 2 în Nord Vest.

Nord Vestul aparține elementului metal și este vizitat de elementul pământ care este rău în 2017. Vom folosi cercul distrugerii pentru neutralizarea pământului prin elemente specifice metalului (forme rotunde, ovale, circulare; culori alb, gri; material metal). Metalul scade puterea pământului. Putem folosi și elemente de apă (culori negru, albastru; forme ondulate; material: sticlă) și lemn (culori maro, verde; forme dreptunghiulare; material lemn) pentru că lemnul distruge pământul.

De evitat: Trebuie să evităm elemente ale focului , forme triunghiulare, piramidale, ascuțite sau lumini puternice de culori roșii, portocalii, purpurii, galben aprins. De evitat sunt și renovările sau construcțiile mari în această zonă.

Remedii tradiționale pentru neutralizarea stelei 2 în Nord Vest.

bol cu apă sărată sau doar un bol cu apă (apa schimbată zilnic), bol melodic, Wu Lou (metal), 6 monede chinezești, Buddha Medicine din metal.

Zona de Vest - Protejarea relațiilor

Zona de vest (metal) este vizitată în 2017 de steaua cu numărul 3 Jade- Steaua argumentelor provoacă probleme cu membrele și cu ficatul dar și fărădelegi și furturi element Lemn.

Remedii pentru neutralizarea stelei 3 în Vest.

Avem nevoie de foc (forme ascuțite, piramidale; material lemn; culori roșu, purpuriu, portocaliu, galben aprins) și metal (forme rotunde, ovale, circulare; culori alb, gri; material metal) pentru a neutraliza elementul lemn. O lumină puternică și candele sunt indicate în vest anul acesta.

De evitat: Trebuie evitate elementele de apă (culori negru, albastru; forme ondulate; material: sticlă) și lemn (culori maro, verde; forme dreptunghiulare; material lemn). Zgomotul, tv-ul sau pc-ul nu au ce căuta în această zonă.

Remedii tradiționale pentru neutralizarea stelei 3 în Vest.

Kwan Yin, Pi Yao (plasat în est cu fața spre vest - unul dintre cele mai populare remedii), amuleta de protectie Tai Sui.

Zona de Sud - Evitarea ghinionului

În 2017 zona de sud este vizitată de cea mai provocatoare stea, steaua cu numărul 5 steaua galbena. Aduce catastrofe, lipsă de loialitate și are ca element Pământul. Trebuie să evităm cu orice preț activarea acestei stele prin menținerea liniștii și prin evitarea construcțiilor sau renovărilor în această zonă.

Remedii pentru neutralizarea stelei 5 în zona de sud.

Pentru a neutraliza această energie avem nevoie de elementul metal: Forme rotunde sau ovale, material metal și culori alb sau gri. Putem folosi și elemente de apă (forme circulare, ondulate, material sticlă; culori albastru, negru lucios) alături de metal.

De evitat: Evitarea pe cât se poate a elementelor care aparțin elementului foc (forme ascuțite, piramidale; material lemn; culori roșu, purpuriu, portocaliu, galben aprins) deoarece acestea întăresc puterea pământului, element al stelei pe care vrem să o neutralizăm. Evitarea elementelor care aparțin elementului pământ (forme pătrate, culorile pământului, nisipului, crem, culoarea pielii, materiale teracotă, piatră etc) .

Remedii tradiționale pentru neutralizarea stelei 5 în zona de sud.

6 monede chinezești, bolul cu apă sărată (fără fântână), clopoței de vânt din metal cu 6 corpuri, Wu Lou (din metal dacă se poate sau măcar de culoare alb sau gri), Chi Lin (metal), Kwan Yin (Zeul milei), statuie dragon (de evitat culoarea roșie).

Zona de Sud Vest - Protejarea casei

Steaua vizitatoare în zona de sud vest în 2017 este steaua cu numărul 7 steaua rosie care aduce probleme de sănătate cât și furturi, jafuri, bârfe, ticăloși și filrt dacă nu este neutralizată. Steaua cu numărul 7 are ca și element Metalul iar anul acesta vizitează o zonă de Pământ. Trebuie să ne străduim să limităm la maximum elementele pământului (pământul crește metalul).

Remedii pentru neutralizarea stelei 7 în zona de sud-vest.

Ne vom concentra pe elemente de apă (forme circulare, ondulate, material sticlă; culori albastru, negru lucios) deoarece apa scade puterea metalului.

De evitat: În zona de Sud Vest trebuie să evităm prezența metalului (forme rotunde, ovale, circulare; culori alb, gri; material metal) și bine înțeles elemente ale pământului (forme pătrate, culorile pământului, culoarea nisipului, crem, culoarea pielii, materiale teracotă, piatră, cristale etc).

Remedii tradiționale pentru neutralizarea stelei 7 în zona de sud-vest.

Un remediu mai puțin cunoscut este rinocerul sau elefantul. Un rinocer și/sau un elefant din sticlă albastră poziționați cu fața spre ușa pot neutraliza energiile negative prezente în această zonă.

Vezi și zonele influențate pozitiv în 2017.