un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Remedii Feng Shui pentru zonele afectate negativ 2016

Zonele afectate negativ in anul 2016 sunt: Centru, Nord, Nord Est, Nord Vest. Afla cum pot fi remediate din punct de vedere Feng Shui !

Zona de Centru:

tabel cu stelele zburatoare 2016


In 2016 zona de Centru este vizitata de steaua numarul 2. Steaua numarul 2 are ca si element apa iar zona de Centru pamantul.

Remedii: Tinand cont ca este o zona de pamant vizitata de apa iar pamantul opreste apa nu prea avem mare lucru de facut decat sa marim puterea pamantului prin culori de crem, culoarea pielii si forme patrate. Ca si materiale mizati pe cele din teracota, piatra sau pamant. Reduceti metalul, culorile de alb, gri, forme rotunde, ovale material metal.

Zona de Nord Vest

In 2016 zona de nord vest este gazda stelei cu numarul 3. Element metal vizitat de elementul lemn.

Remedii: Folositi elemente de foc culori rosii, portocaliu, galben aprins , forme ascutite, piramidale si elemente de metal culori alb, gri, forme rotunde si ovale, material metal.
Focul si metalul slabesc puterea lemnului si neutralizeaza energiile negative provocate de steaua nr 3. Mizati pe elementul foc in NV pentru ca focul arde lemnul si produce pamant care creste puterea metalului, elementul dorit in aceasta zona.
Plasati o statueta a razboinicului Kuan Kung cu fata spre usa de la intrare daca este posibil pentru a apara si a calma zona de Nord Vest de energiile negative. Poti cumpara o statueta Kuan Kung de aici !

De evitat: Evitati elementele de Apa si Lemn, culori negru albastru verde, maro forme ondulate, dreptunghiulare, materiale sticla si lemn. Evitati zgomotul in aceasta zona.

Zona de Nord Est

In 2016 zona de nord este poate aduce ghinion daca nu neutralizam elementul pamant specific stelei numarul 5. Este foarte important sa neutralizam energia pamantului in aceasta zona de pamant prin remediile descrise mai jos si prin plasarea remediilor Feng Shui Traditionale.

Remedii: Introduceti elemente de apa si metal culori alb, gri, albastru, negru, forme ondulatorii, circulare, fluide, rotunde, ovale, materiale sticla, metal.
Plasati in aceasta zona un castron din metal cu sare naturala de mare (nu uitati sa schimbati sarea regulat).

Ca si remedii traditionale Feng Shui sunt recomandate : Clopotei de vand din metal, Wu Lou cu Pi Yao ALB, Pi Yao inaripat pozitionat cu fata spre Sud Vest, Kuan Kung, 6 monede chinezesti in Nord EST;

De evitat: Evitati focul si pamantul in NE, culorile rosu, purpuriu, portocaliu, crem, culoarea pielii, formele patrate si ascutite, materialele din pamant.
Evitati zgomotul in aceasta zona.

Zona de Nord

In 2016 zona de Nord este vizitata de steaua cu numarul 7 caracterizata prin evenimente neplacute. Elementul stelei este metalull iar elementul zonei este apa.

Remedii: Tinand cont ca metalul elementul stelei creste apa, trebuie sa profitam de acest lucru si sa crestem puterea Apei prin culori de albastru si negru, forme circulare, ondulate, material sticla.

Folositi remedii feng shui traditionale ca rinocerul si elefantul din sticla pentru a proteja aceasta zona. Ai aici un elefant si un rinocer perfecti albastrii din sticla !

De evitat: Metalul culori gri, alb, forme rotunde, ovale. Evitati si pamantul culori crem, culoarea pielii, forme patrate.
Pastrati zona calma.

Vezi remedii pentru zonele benefice in 2016