un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

Remedii Feng Shui 2018

anul 2018 caine2018 este anul Cainelui de Pamant , anul nou lunar începe pe 28 Ianuarie 2018 iar remediile feng shui detaliate mai jos trebuie plasate pană la data de 04 Februarie 2018 (anul nou solar).

Sud-Vest 2018 Succesul carierei

In 2018 zona de Sud-Vest este vizitata de o stea de bun augur. Steaua cu numarul # 6, energie care tine de succesul carierei si are ca si element metalul. Avem o zona de pamant vizitata de metal deci aceasta energie este binevenita si sustinuta conform ciclului constructiv. Pamantul creste metalul.

Cum activam aceasta energie benefica in Sud-Vest 2018 ?

In primul rand zona de Sud-Vest trebuie sa reprezinte cu fermitate elementul pamant, forme patrate, culori crem, culoarea pielii a nisipului, a pamantului etc, materiale solide piatra, ceramica, teracota. Pentru a beneficia de energia de bun augur adusă de această stea feng shui aici în 2018, concentrați-vă asupra exprimării unei energii inspirate legate de visele voastre care tin de carieră. Aceasta este "specialitatea" acestei stele - pentru a vă sprijini să vă atingeți obiectivele de carieră și să vă oferiți aripi care să crească mai mult decât ați crezut vreodată posibil. Folositi imagini care va inspira in rame din metal albe, argintii sau culoarea bronzului. Nu exagerati cu fotografii legate de munca si incercati sa pastrati un echilibru intre elementul pamant (cristale, imagini de peisaje, ceramica) si metal. Folositi obiecte in miscare, care se misca singure sau la atingerea dumneavoastra, un clopotel de vant ori clopotel din metal mic sau un castron din metal pe care sa-l folositi din cand in cand pentru a crea sunete. Gasiti o modalitate subtila de a aduce un element care să scaneze viziunea pentru succesul carierei.

Remedii tradiționale Feng Shui : 6 monede chinezești, cristale putem alege orice formă de cristale de rocă care ne plac și sub orice formă - de la formațiuni naturale, cum ar fi grupuri și geode la sculpturi sau sfere. Pirita poate lucra foarte bine în zona de nord de acasă (sau la birou), în 2017. Alege ce cristale îți plac de aici !

Scroll