un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Remedii Feng Shui 2017

anul 2017 cocosul de foc2017 este anul Cocoșului de Foc , anul nou lunar începe pe 28 Ianuarie 2017 iar remediile feng shui detaliate mai jos trebuie plasate pană la data de 04 Februarie 2017 (anul nou solar).

Zona de Est - bogăție

Zona de est poate atrage bogăția în 2017 fiind vizitată anul acesta de steaua anuală cu numărul 8 Steaua albă steaua bogăției extreme, nobleței, fermității element Pământ. Cum o activăm ? Prin elementul foc (focul produce pământ) folosit cu moderație și bineînțeles prin elementul pământ și evitând elementul metal. Cuvântul de bază este moderație pentru elementele de foc !

Culori : Crem, galben pal, culoarea pielii și folosind cu moderație culori ca roșu, roz, mov, portocaliu sau gaben deschis.

Forme : Pătrate iar cu moderație piramidale, ascuțite, dreptunghiulare.

Materiale : Piatră, cristale specifice ca ametist , citrin, și pirită. Lemn.

De ce moderație ? Pentru că elementul specific acestei zone este lemn iar dacă folosim prea mult foc pentru a întării steaua vizitatoare 8 riscăm să producem un dezechilibru energetic prin slăbirea elementului lemn deja prezent în această zonă.

Remedii tradiționale Feng Shui. 8 monede chinezești, broasca bogăției cu bănuț în gură , vasul abundenței , copacul bijuterie. Cristale ca ametist (purifică zona) , citrin și pirită atrag bogăția.

Notă : În 2017 zona de est este gazda energiei provocatoare 3 Crime. Remedii pentru energia provocatoare 3 Crime : Folosirea unui bol cu sare de mare este benefică. Plasează remedii Feng Shui ca : Pi Yao - protejează bogăția, Câinii Fu - protejează împotriva accidentelor și dezastrului, Chi Lin - protejează relațiile.

Zona de Sud Est - noroc și prosperitate

Poate atrage norocul și prosperitatea în anul 2017. Steaua anuală care vizitează această zonă de lemn este steaua purpurie steaua succesului, promovării, căsătoriei și festivității element Foc. Trebuie evitate elemente puternice de pământ sau cristale (excepție perlele DZI) pentru că pământul slăbește focul.

Avem nevoie să susținem focul în această zonă cu elemente de foc (ex 9 candele) și lemn (Plante verzi sănătoase ex bambus cu 9 tulpini) și simboluri ale bogăției (9 monede chinezești, copacul banilor, broasca cu 3 picioare, nodul mistic).

Culori : Maro, verde, roșu, roz, mov, portocaliu sau gaben deschis.

Forme : Dreptunghiulare, piramidale, ascuțite.

Materiale : Lemn.

Zona de Nord Est - dragoste și sănătate

Odată activată zona de Nord Est poate atrage dragostea și sănătatea în 2017. Ce trebuie să facem. Avem o zonă de pământ vizitată anul acesta de steaua 4 Steaua verde steaua reputației, educației și dragostei element Lemnul. Așadar trebuie evitate elemente de foc și de metal care slăbesc elementul lemn al stelei vizitatoare. Cum procedăm.

Culori : verde, maro, albastru orice nuanță și negru.

Forme : Dreptunghiulare, circulare, onduite.

Materiale : Lemn, sticlă, ceramică lucioasă, cristal, oglindă.

Remedii : Plante sănătoase verzi, imagini de dragoste înrămate în lemn, proiecte creative sau destinații de vacanță. Cristale din cuarț roz (pereche).

Remedii tradiționale Feng Shui : Semn Fericirea dublă, Dragon și Phoenix, și o pereche de rațe mandarine.

În 2017 zona de Nord Est este o bună zonă de studiere, de educație atât pentru adulți cât și pentru copii.

Zona de Nord - succes în carieră

Zona de Nord poate aduce succesul în carieră în anul 2017. Este o zonă de Apă vizitată anul acesta de steaua 6 Steaua albă steaua determinării, a conducerii, autoritate și demnitate element Metalul.

Cum o activăm ?

Culori : alb, gri, crem, culoarea pielii, galben pal.

Forme : Rotunde, pătrate.

Materiale : metal, piatră, pământ.

Remedii : Imagini, tablouri cu oameni pe care îi admirăm folosind rame din metal sau putem să scoatem în evidență imagini din propria carieră. Creativitate este cuvântul de ordine.

Remedii tradiționale Feng Shui : 6 monede chinezești, cristale putem alege orice formă de cristale de rocă care ne plac și sub orice formă - de la formațiuni naturale, cum ar fi grupuri și geode la sculpturi sau sfere. Pirita poate lucra foarte bine în zona de nord de acasă (sau la birou), în 2017. Alege ce cristale îți plac de aici !

Zona de Centru - succes total

Zona de Centru este gazda stelei 1 Steaua albă steaua faimei, bogăției, ințelepciunii și sănătății element Apa în 2017 și poate atrage succesul total dacă o activăm. Cum o activăm ( folosind elemente specifice metalului și apei) :

Culori : alb, gri, orice nuanță de albastru și negru.

Forme : Rotunde, ovale, circulare, onduite.

Materiale : metal, sticlă, ceramică lucioasă, oglindă.

Trebuie evitate elemente caracteristice focului și lemnului.

Remedii : Putem plasa o fântână în această zonă sau un tablou care să reprezinte caii într-o ramă din metal.

Remedii tradiționale Feng Shui : Wu Lou din metal sau alb ori gri. Țestoasele dragon.

Postări similare

Vezi remedii pentru zonele afectate negativ în 2017 !

Nu uita plasează remediile între 28 Ianuarie și 04 Februarie 2017 !