un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Remedii Feng Shui 2016

In anul 2016 pentru scucces total trebuie sa aruncam o privire in Sud-Est iar pentru neutralizarea energiei negative in Sud.

Zona de Sud Vest

Zona de Sud Vest poate atrage noroc si prosperitate anul acesta. Trebuie sa tinem cont ca in 2016 elementul care viziteaza aceasta zona de Pamant este Pamant.

Cum o activam: Pentru a atrage norocul si prosperitatea trebuie sa folosim ca si element de legatura Focul care arde si creste Pamantul. Ca si culori este bine sa folosim in aceasta zona culoarea pielii, crem, rosu, portocaliu, forme: ascutite, piramidale, patrate. Este o zona buna pentru monezile chinezesti in nr de 8 sau a vasului abundentei ori a broastei cu banut in gura.

Exista totusi un pericol in 2016 aici care trebuie combatut prin plasare lui pi Yao in NordEst cu fata spre SudVest !!!

Zona de Est

Aceasta zona poate atrage sanatatea anul acesta. Numarul 9 este foarte important aici. Este o zona de lemn vizitata de elementul Foc. Lemnul creste Focul deci este excelent!

Cum o activam: Folositi-va de numarul 9 si fiti creativi ca de ex: 9 candele asezate frumos. Introduceti plante sanatoase, folositi ca si culori verde, maro, rosu, portocaliu, purpuriu iar ca si forme formele ascutite, piramidale si cele dreptunghiulare se potrivesc la fix aici.

Zona de Vest.

Odata activata poate atrage dragostea si educatia.

Cum o activam: Aceasta zona este gazda elementului Pamant si a numarului 4, fiind o zona de Metal. La fel ca in zona de SV trebuie sa reducem puterea metalului prin foc folosind forme ascutite, piramidale, culori rosu portocaliu galben aprins, materiale lemn. Pentru a creste Focul putem folosi si elementul Lemn care oboseste Metalul, culori maro verde, forme dreptunghiulare. In 2016 zona de Vest este perfecta pentru a dezvolta educatia copiilor sau a atrage dragostea.

Zona de Sud

Activand aceasta zona putem atrage norocul si succesul in cariera. Este gazda Metalului si a numarului 6.

Cum o activam: Putem introduce un element de decor din metal de culori albe sau gri. De ex tablouri cu persoanele pe care le admiram cu rama din metal. Sau poze cu tine din cariera ta, de la munca inramate frumos tot cu rama din metal. Este recomandat sa evitati renovarile in aceasta zona.

Sud Est.

Succes TOTAL.

Cum activam zona: Tinand cont ca este o zona de Lemn vizitata de elementul Apa, trebuie sa facem ceva modificari dupa cum urmeaza: Introducem elementul Metal si anume: culori albe , gri , material metal evident de forme rotunde, ovale. De ce Metalul? Simplu: metalul scade Lemnul si creste Apa ! Tineti cont de numarul 1 !

tabel cu stelele zburatoare 2016

Remedii feng shui pentru anul 2016

In Nord: Elefant + Rinocer.

Kuan Kung pe tigru in Nord Vest;

Wu Lou cu Pi Yao ALB, Pi Yao inaripat pozitionat cu fata spre Sud Vest, Kuan Kung, 6 monede chinezesti in Nord EST;

Rate mandarine in Vest !

Vezi remedii pentru zonele afectate negativ in 2016 !