un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Remedii feng shui pentru 2015

In anul 2015 pentru scucces total trebuie sa aruncam o privire in Est iar pentru neutralizarea energiei negative in S-E.

Est – succes total

Sa incepem cu partile pozitive si anume zona de Est care este vizitata anul acesta 2015 de steaua alba #1 care este asociata cu succesul pe ansamblu (cariera, dragoste, bani, educatie etc). Steaua alba este un element de apa care viziteaza o zona care are ca si element lemnul. Trebuie sa tinem cont ca pentru a scoate in evidenta elementul apa este nevoie sa reducem elementul lemn.

Cum sa pregatim zona de Est pentru un feng shui bun in 2015:

Vom introduce in aceasta zona guvernata de elementul lemn obiecte de decor specifice elementelor metal (scade puterea lemnului - culori: alb, argintiu - forme: rotunde) si apa (culori: negru, albastru - forme: dinamice, ondulate).

Trebuie sa evitam culorile verde, maro, rosu, portocaliu, mov etc, formele dreptunghiulare, ascutite, piramidale, plantele si tot ce tine de elementul lemn si foc in zona de Est in 2015.

Cele mai bune remedii chinezesti in zona de est sunt tartacuta Wu Lou din metal, obiecte rotunde din metal si fantani.

Sud-Est – elimina energiile bolnavicioase

In anul 2015 in zona S-E trebuie sa reducem energia elementului pamant (culori: crem, culoarea pielii, portocaliu deschis etc si forme: patrate.) tinand cont ca zona este guvernata de elementul lemn (culori: maro, verde - forme: dreptunghiulare) !

Cum sa pregatim zona de Sud-Est pentru un feng shui bun in 2015:

Introducem elemente de decor specifice metalului (metalul scade puterea pamantului culori: alb, argintiu - forme: rotunde ;) . Putem plasa in aceasta zona 6 monezi chinezesti sau un bol cu apa curata si sare de mare (apa trebuie mentinuta curata).

In 2015 in zona S-E trebuie sa ne ferim de elemente specifice focului (focul hraneste pamantul).

De evitat lumini puternice, obiecte de decor de forme ascutite, triunghiulare, piramidale, candele si culorile rosu, portocaliu, purpuriu, etc.

Aplicarea remediilor

Nu uitati si aplicati remediile pana pe 4 februarie. Spor la treaba !

 

S-ar putea sa te intereseze si notiunile introductive Feng Shui!

Back