un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Remedii feng shui pentru 2014

2014 este anul calului iar sfaturile urmatoare trebuie puse in practica incepand cu 31 ianuarie si pana pe 4 februarie remediile sa fie aplicate. Zonele afectate negativ in 2014 sunt: Nord Vest - Est – Nord Est – Sud-est; Zonele benefice in 2014 sunt: Sud – Nord – Centru – Vest – Sud vest;

Nord Vest – evita ghinionul

Zona de Nord vest este cea mai afectata anul aceasta deeaceea este bine sa evitam pe cat posibil munca sau lucrarile de renovarea in aceasta zona.

Remedii feng shui pentru Nord Vest:

Pentru a slabii energiile negative din aceasta zona este indicat sa folosim decoruri si obiecte reprezentative elementului metal, forme rotunde, culori alb/gri. De evitat elemente de foc, forme ascutite, candele, culorile rosu, portocaliu etc.

Est – elimina energiile bolnavicioase

In est este nevoie de o atmosfera calma in 2014. Metalul este cel mai bun remediu in aceasta zona.

Remedii feng shui pentru Est:

Este intelept sa evitam focul, formele ascutite si culorile rosu, portocaliu, mov etc. Pentru echilibrarea energiilor in Est trebuie sa folosim obiecte rotunde din metal de culori alb, gri aproape la fel ca in zona de Nort Vest.

Nord Est – protejeaza-ti casa

Nord estul are nevoie de ajutor in 2014. Decorurile benefice in aceasta zona sunt caracteristice elementului apa.

Remedii feng shui pentru Nord Est:

Apa este benefica in nord est anul acesta. Elemente din sticla sau culori negru sau albastru de forme circulare, spiralate,, antrenante care sa imite cursul apei, sunt perfecte in aceasta zona.
Limitati elementele pamantului forme patrate de culori crem, galbui sau culoarea pielii ori obiecte din teracota sau pietre. Deasemenea elementele focului trebuie sa dispara (forme ascutite, candele, culorile rosu, portocaliu etc.).

Sud est – protejeaza-ti relatiile

Anul 2014 aduce in Sud Est elementul foc.

Remedii feng shui pentru Sud Est:

Pentru a echilibra energiile feng shui in sud est este nevoie de remedii specifice focului: culori rosu, purpuriu, portocaliu, forme triunghiulare. Imagini cu focul, candele, lumanari si o lumina buna pot echilibra energiile in aceasta zona.
Evitati decoruri specifice elementului apa, lemn si metal. Clopoteii din metal trebuie sa dispara din aceasta zona.

Aplicarea remediilor

Nu uitati si aplicati remediile incepand cu 31 ianuarie. Spor la treaba !

 

S-ar putea sa te intereseze si notiunile introductive Feng Shui!

Back

>