un pic altfel un pic feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Acasă    |   Înregistrează Cont    |    Intră

Perioadele, direcția și zona bogăției ale casei feng shui

Perioada Feng Shui este un termen folosit in scoala stelelor zburatoare ca o cale de a definii miscarea energiilor in casa sau birou avand de a face cu factorul timp si felul in care acesta ne afecteaza. Perioada casei Feng Shui relateaza informatii utile despre unde trebuie plasate remedii feng shui, ce zone trebuie activate si cel mai important directia bogatiei casei. Exista 9 perioade a cate 20 de ani. In prezent ne aflam in perioada 8.

Cum iti poti afla Perioada casei tale:

In primul rand trebuie sa sti anul corect al casei tinand cont de urmatoarele optiuni:
1. Anul in care casa a fost construita;
2. Anul cand te-ai mutat in casa;
3. Anul in care ai facut renovari majore;
*Alege criteriu care ti se potriveste cel mai bine din cele 3.

Gaseste perioada casei

Perioada 5: 5 Feb 1944 - 4 Feb 1964;

Perioada 6: 5 Feb 1964 - 3 Feb 1984;

Perioada 7: 4 Feb 1984 - 3 Feb 2004;

Perioada 8: 4 Feb 2004 - 3 Feb 2024;

Perioada 9: 4 Feb - 2024 - 3 Feb 2044;

Defineste directia casei tale

Ai nevoie de o busola. Te asezi in mijlocul casei cu fata spre usa de la intrare si citesti cate grade iti arata busola tinand cont de directia usii. Ex NE 34; Nu confundati steaua bogatiei casei nr 8 cu steaua 8 anuala ! Odata aflata directia casei afli si zona bogatiei.

Zona bogatiei casei este zona unde se gaseste si steaua nr 8 element apa pe langa steaua anuala, lunara, de baza si montana si se presupune ca aceasta zona este mult mai puternica avand o energie interioara fata de zona traditionala a bogatiei SE specificata in Bagua sau a stelei anuale numarul 8.

Activeaza zona bogatiei

Zona bogatiei casei este o zona care are ca si element Lemnul. Tineti cont si de specificul zonei ca de exemplu:

Daca aveti zona bogatiei casei in NE sau SV trebuie sa tineti cont ca elementul de baza este pamant. Trebuie sa activati pamantul dupa care adaugati apa pentru a activa zona bogatiei casei.

exemplu 2: Daca aveti zona bogatiei casei in N (zona de apa) trebuie sa activati apa dupa care nu mai trebuie sa faceti nimic pentru ca apa creste lemnul.

exemplu 3: Daca aveti zona bogatiei casei in E sau SE (zone lemn) trebuie doar sa activati lemnul.

exemplu 4: Daca aveti zona bogatiei casei in S (zona foc) trebuie sa activati focul dupa sa adaugati apa pentru a creste lemnul;

exemplu 5: Daca aveti zona bogatiei casei in V sau NV (zona metal) trebuie sa activati metalul dupa care sa adaugati apa. Apa creste Lemnul

TOATE ANALIZELE REDATE AUTOMAT PESTE SCHIȚA DUMNEAVOASTRĂ CU PRECIZIE MAXIMĂ: Înscrie-te

S-ar putea sa te intereseze si Sfaturi pentru imbunatatirea situatiei financiare ! Vezi stelele montane și de apă norocoase în funcție de perioada casei !

Recomandate:

Află despre calculatorul Feng Shui

Școala Compasului Feng Shui, Ciclul elementelor, Pa Kua cele 8 Aspirații, Analiza celor 8 Conace, Stele Zburătoare, Direcțiile Anuale, Semne Animale. Toate acestea redate peste schița dumneavoastră cu precizie maximă !