un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

Mituri versus realitate Feng Shui

O modalitate simplă de a percepe lumea

Feng Shui se bazează pe un set de concepte subiective și ca orice alt concept, nu este de fapt o realitate propriu-zisă. Feng Shui poate fi doar o modalitate simplă de a percepe lumea. Important nu este să stabilim care concepte sunt mituri și care realitate, ci care set de concepte sau sitem de credințe vi se potrivește cel mai bine și în care credeți cu tărie.

Toate remediile Feng Shui la care apelați trebuie să modifice energia unui spațiu sau modul în care absorbiți energia respectivă. Cel mai bine folosiți materiale naturale ca lemn, metal, piatră, sticlă etc.

Mituri și superstiții Feng Shui

mitvsrealitate

Broaștele cu trei picioare Se spune că aduc noroc, dar această concepție se bazează pe un puternic simbolism cultural.

Oglinzile Ba Gua Se susține că alungă energiile negative dintr-un spațiu; dar din punct de vedere al energiei Chi o oglindă Ba Gua este similară cu oricare altă oglindă. Dragonii Alungă spiritele rele, dar acest lucru se întâmplă numai dacă credeți cu tărie în ei.

Imaginile acvatice Folosite ca substituit pentru apă, deși nu modifică atmosfera așa cum o face apa.

Fluierele Recomandate pentru înălțarea energiei într-un spațiu, dar această concepție este înrădăcinată în cultura chineză și trebuie să credeți cu tărie în ea ca să dea rezultate.

Totemurile Lucruri binecuvântate de lideri spirituali, pe care oamenii le aduc într-un anumit spațiu ca să atragă norocul; succesul depinde de articolul care absoarbe energia chi a altei persoane și pe care apoi o radiază o anumită perioadă de timp.

Plantele sau florile artificiale ori din mătase folosite ca substitut pentru cele adevărate, deși nu radiază energie.

Conținut recomandat:

Noțiuni introductive feng shui

Cum te simți într-o cameră murdară? Dar într-una curată. Simți diferența? Acum imaginează-ți cum ar fi ca prin fiecare poziționare de obiecte, culori, materiale și forme să atragi energia dorită. Despre asta este vorba în Feng Shui, arta de a atrage și a manipula energiile dintr-un spațiu.

Pasul 1 Școala celor 8 direcții

Principiul celor 9 numere se refera la faptul ca sunteti inconjurati de 8 tipuri de chi astfel incat, daca va intoarceti spre o directie noua, va veti confrunta cu un alt tip de chi. Chi-ul este diferit din cauza modului in care soarele influenteaza Terra, campul magnetic al pamantului si fortele altor planete. Asta inseamna ca puteti absorbi mai mult dintr-o anumita energie chi, prelundu-i astfel caracteristicile.

Calculatorul Feng Shui

Școala Compasului Feng Shui, Ciclul elementelor, Pa Kua cele 8 Aspirații, Analiza celor 8 Conace, Stele Zburătoare, Direcțiile Anuale, Semne Animale. Toate acestea redate peste schița dumneavoastră cu precizie maximă !

Înapoi