un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

Imbunatatirea situatiei financiare

Schimbarea stilul de viata

Situatia financiara poate fi imbunatatita cu ajutorul artei Feng Shui. Banii nu vor cadea din cer iar pentru a imbunatatii aceasta latura a situatiei financiare este nevoie de cateva schimbari atat in personalitatea voastra cat si in stilul actual de viata.

Feng Shui si situatia financiara

Ganditi-va la un plan de atac! Ce v-ar putea aduce bani, cum puteti sa economisiti sau sa cheltuiti mai putin, gasiti solutii care sa va faca mai bogati! Odata ce ati stabilit planul de bataie nu mai stati pe ganduri si treceti la atac, puneti-va imaginatia la contributie. Intocmiti o lista cu actiunile pe care trebuie sa le faceti pentru a va atinge mai usor obiectivul, munciti mai mult, concentrati-va asupra profiturilor, duceti proiectele la bun sfarsit, economisiti mai mult si aveti incredere in voi!

Sfaturi pentru imbunatatirea situatie financiare

Avem pentru voi cateva sfaturi Feng Shui pentru a aduce un plus financiar:

  • Folositi monedele pentru a stimula chi-ul asociat cu bani;
  • Stimulati chi-ul din fiecare parte a casei;
  • Activati chi-ul care intensifica fluxul banilor. Zona de Sud-Est si steaua zburatoare cu numarul 8 prin elemente specifice feng shui 8 monede chinezești, broasca bogăției cu bănuț în gură , vasul abundenței , copacul bijuterie. Cristale ca ametist (purifică zona) , citrin și pirită atrag bogăția.
  • Intensificati chi-ul de care aveti nevoie ca sa demarati proiecte noi.
  • Consolidati chi-ul care va ajuta sa va mariti veniturile.

Recomandări

S-ar putea sa te interesezi si Perioada casei tale pentru a descoperi si activa zona bogatiei.

Afla mai multe despre notiunile introductive Feng Shui!

Înapoi