un pic altfel un pic feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Acasă    |   Înregistrează Cont    |    Intră

Cinci animale Feng Shui

Cele 5 animale intruchipeaza Chiul vostru exterior care se misca odata cu voi. Conceptul celor cinci animale este util in alegerea locului in care trebuie sa stati acasa, la o cafenea, restaurant sau la birou ori intalniri pentru a va sustine Chi-ul.

Cele 5 animale sunt pasarea phenix in fata voastra, in stanga dragonul, in dreapta tigrul si in spate broasca testoasa.

Alegerea locului perfect

ce este chi-ul

Pentru a gasi pozitia favorabila care sa va sustina Chi-ul trebuie sa aveti cat mai mult spatiu in fata voastra pentru ca pasarea phoenix sa-si intinda aripile si sa-l umple. La fel de important este sa gasiti un perete, un scaun cu spatarul inalt sau o piesa de mobilier inalta ca sa va protejeze spatele. incercat de asemenea ca in dreapta locului pe care l-ati ales sa existe obiecte de mobilier solide si scunde (un dulap mic sau o masa grea) iar la stanga lucruri usoare ( o planta sau o veioza).

Chi-ul din fata voastra se raspandeste si se inalta, pentru aceasta trebuie sa aveti un spatiu larg, deschis, amblu. In partea dreapta Chi-ul este reprezentat de tigru, care va apara si va insoteste ( bratul unui scaun, o piesa de mobilier scunda si solida sau un perete nu prea inalt). Spatele va este protejat de carapacea dura a broastei testoase (un spatar inalt, un perete, un copac sau un munte). Dragonul zboara in partea stanga si cauta noi oportunitati si-l putem activa prin obiecte usoare ( o masuta, o veioza, o fantana arteziana sau un gard viu). Sarpele sta in mijlocul celorlalte animale si va reprezinta.

Afla mai multe despre notiunile introductive Feng Shui!

S-ar putea sa te intereseze si Ce inseamna Chi !

Back