un pic altfel un pic feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Acasă    |   Înregistrează Cont    |    Intră

Ce este chi-ul

Chi-ul este unda care da nastere oricarei forme de viata, este suflul, geneza a tot ce exista. Poate fi definit ca o energie electromagnetica subtila, ce transporta informatii de la un obiect la altul

Chi-ul

ce este chi-ulChi-ul transporta informatii de la un obiect la altul, si strabate corpul, poarta gandurile, credintele si emotiile voastre. Se deplaseaza si se transforma in permanenta de unde si denumirea de Feng Shui care inseamna - vant si apa- , o parte din chi se evapora permanent in atmosfera in timp ce absorbiti o energie noua care aduce cu sine ceva din lumea inconjuratoare ying si yang ( energia climei, chi-ul altor persoane, atmosfera casei sau energia mancarii) iar odata ajuns in campul vostru energetic, va modifica propriul chi dand nastere unor sentimente si ganduri noi.

Cunoasterea Chi-ului

In Occident este cunoscut sub denumirea de corpul eteric sau corpul fluid, in lumea poetilor eterul reprezinta aerul, pentru invatatii de demult acesta reprezenta un fluid care umplea un vid pentru a propaga unde luminoase iar pentru stramosii nostri eterul reprezenta un fluid subtil care domnea deasupra atmosferei. indienii il numesc Prana care inseamna Suflu iar adeptii yoga il numesc energia Chi care circula prin corp datorita unora dintre tehnicile yoghine.

Afla mai multe despre notiunile introductive Feng Shui!

Recomandate:

Ce înseamnă Feng Shui

Arta de a traii in armonie cu mediul ambiant prin observarea riguroasa a naturii plecand de la ideea ca omul este parte integranta din natura.

Află despre calculatorul Feng Shui

Școala Compasului Feng Shui, Ciclul elementelor, Pa Kua cele 8 Aspirații, Analiza celor 8 Conace, Stele Zburătoare, Direcțiile Anuale, Semne Animale. Toate acestea redate peste schița dumneavoastră cu precizie maximă !

Află despre Chi-ul exterior

Cele 5 animale intruchipeaza Chiul vostru exterior care se misca odata cu voi. Conceptul celor cinci animale este util in alegerea locului in care trebuie sa stati acasa, la o cafenea, restaurant sau la birou ori intalniri pentru a va sustine Chi-ul.

Back