un pic altfel un pic feng shui

un pic altfel un pic feng shui

Acasă    |   Înregistrează Cont    |    Intră

Campul energetic

Feng Shui-ul se bazeaza pe campul energetic emotional care se raspandeste in interior prin intermediul unor centri de forta numiti - chakre- iar in exterior de-alungul - meridianelor - .

Ce este campul energetic ?

aura campul energetic emotionalCorpul este strabatut si inconjurat de campul energetic emotional sub denumirea de - Aura- . Aceasta Aura va poarta gandurile, ideile, emotiile sau sentimentele spre toate celulele corpului printr-un proces dublu directionat, astfel ca in momentul in care energia epuizata se intoarce va influenteaza mintea si inima. Acest proces este unul de incarcare a celulelor cu energie.

Energia exterioara se contopeste cu atmosfera inconjuratoare astfel aceasta energie emotionala interactioneaza permanent cu energia casei voastre, unele sentimente chiar reflectandu-se in locul in care traiti. Aceasta energie se raspandeste in camerele unde petreceti cel mai mult timp, iar atmosfera se impregneaza cu emotiile voastre. Gandurile, sentimentele, emotiile si ideile voastre se contopesc cu lumea inconjuratoare, iar diferitele energii care intra in contact cu campul vostru energetic va influenteaza viata. De asemenea voi radiati o energie care se disperseaza in spatiul pe care-l ocupati.

Cum putem vedea campul energetic emotional?

In primul rand trebuie sa stim ca orice fiinta vie este inconjurata de un camp energetic emotional denumit si -Aura-. Aceasta Aura poate fi vazuta cu ajutorul fotografiilor Kirlian.

Afla mai multe despre notiunile introductive Feng Shui!

Back