un pic altfel un pic feng shuicauta feng shui

Prezentare Calculator Feng Shui

Toate analizele redate cu precizie maximă

Prezentare Calculator Feng Shui și Pagina de Setup : Școala Compasului Feng Shui, Ciclul elementelor, Pa Kua cele 8 Aspirații, Analiza celor 8 Conace, Stele Zburătoare, Direcțiile Anuale, Semne Animale. Toate acestea redate peste schița dumneavoastră cu precizie maximă !

Intro: Feng Shui

Feng Shui-ul se poate defini ca știința de a manipula Chi-ul în casele noastre și implicit în corpul nostru. Chi-ul este unda care dă naștere oricărei forme de viață, este suflul, geneza a tot ce există. O vorbă veche spune: dacă are formă, are Chi ! Chi-ul pătrunde în casele noastre prin deschideri, cum ar fi uși și ferestre la fel cum Chi-ul intră și în corpurile noastre prin respirație.

Sheng Chi-ul sau Chi-ul bun este benefic. Acesta curge încet în casele noastre și nu se mișcă într-o linie dreaptă ci într-o formă circulară. Prin practica Tai Chi poți vizualiza mișcarea Chi-ului în corpul nostru.

Shar Chi-ul sau Chi-ul rău nu este benefic și este rezultatul suprafețelor necurbate, drepte, ascuțite ca de exemplu grinzilie suspendate, marginile ascuțite sau un drum drept. Shar Chi-ul prinde viteză pe marginile ascuțite si perturbă Chi-ul benefic. Acesta este motivul principal pentru care chinezii proiectează clădirile cu acoperișuri curbate.

Scroll